Tessel·les vector i estils per fer mapes lleugers i apps | icgc

Tessel·les vector i estils per fer mapes lleugers i apps

03/04/2017 07:34

 

Nou servei dirigit als desenvolupadors que volen emprar la cartografia vectorial de l'ICGC en les seves apps i llocs web. Permet usar, fàcilment, la geoinformació de l'Institut en les aplicacions en línia i fora línia de l'usuari.

Al web de l'ICGC trobareu les dades generades en format MBTiles vector de diferents conjunts de dades oficials, i també els estils que les permeten visualitzar d’acord amb el disseny triat per cada usuari.

La combinació de les dades vector i dels estils possibilita tenir mapes lleugers per consumir en aplicacions en línia de manera senzilla. I, la descàrrega d’aquests MBTiles i el corresponent estil també facilita tenir aquests mateixos mapes en aplicacions fora línia.

Per fer mapes de manera senzilla s'ha preparat un arxiu de mostra per desar-lo com HTML on podeu enganxar, a la línia 27, qualsevol dels estils que s'ofereixen al web i així podreu visualitzar les dades amb l'aspecte triat.

Els tipus de lletra associats als textos i les icones que es mostren en els mapes tenen també una adreça pròpia als servidors de l'ICGC, però, si us cal, les podeu canviar per les vostres adreces.